PP i PSPV rebutgen la moció d'EU en defensa del tema de l'ampliació del centre de Salut



El partit EUPV ha presentat al ple ordinari una moció, que ha estat rebutjada amb els vots en contra tant del PP com del PSPV i en la qual denuncien el desinterès de Ricardo Peralta, delegat del Govern i la pèssima coordinació de la Conselleria de sanitat en quant al tema de la cessió del solar per a l'ampliació del centre de salut.

Per part de l'Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria d'Urbanisme i Projectes, s'ha complit dins del termini i en la forma escaient amb tots els tràmits requerits per part de Ministeri i Conselleria.

No obstant això, per part d'aquestes administracions “només es manifesten declaracions de bones intencions i, a continuació, una deixadesa absoluta respecte a aquest procés, que allarga els terminis de forma intolerable”, afirma EU.

L'Ajuntament va aprovar en ple el passat 29 d'octubre de 2009, una primera modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) per a legalitzar la futura ampliació del centre de salut, així com per a forçar tant al Ministeri de Foment com a la Conselleria de Sanitat a agilitar els seus tràmits, ja que aquest Ministeri ha de cedir el terrè confrontant a l'actual centre de salut i la Conselleria de Sanitat ha d'assumir la construcció d'aquest centre.

El passat 19 d'abril es va aprovar una segona modificació puntual del Pla General de Xirivella, en la qual s'arrepleguen les aportacions i objeccions plantejades per les dos institucions. No obstant això, i des de tal data no s'ha percebut avanç algun per part d'aquestes administracions per a aconseguir que l'ampliació del centre de salut comence com més prompte.

Peralta va mantenir una reunió el passat 6 d'abril amb representants de la Plataforma per la Sanitat Pública així i amb diversos membres del Govern local, on es va comprometre i va expressar de forma clara la voluntat del govern d'Espanya de realitzar la cessió dels terrenys i agilitar els tràmits.

Joan Antoni Pérez, portaveu de EUPV, va afirmar que “Peralta no ha mogut un dit des de l'última reunió que va mantenir amb els veïns” i l'actuació de Sanitat “és un despropòsit per la seua nul·la coordinació”.

Respecte a aquest tema, EUPV va exigir una implicació plena per part del Ministeri de Foment i de la Conselleria de Sanitat en aquest procés d'ampliació, perquè “fins a ara només han demostrat que no es prenen de debò la sanitat a Xirivella i que falten dirigents polítics capaços de coordinar un procés com aquest”.


3 comentarios:

Anónimo 31/5/10  

Pues normal que se rechazara al fin y al cabo el concejal sólo buscaba distanciarse de los dos partidos,hacer electoralismo barato y no perder su cuota de poder ¿donde estaba este concejal cando hace más de tres años se pedían mejoras en la sanidad de xirivella?

Xabier 1/6/10  

Hace tres años ningún concejal pedia mejoras en la Sanidad.

Pero al menos hay un partido político que se esta mojando con la sanidad a dia de hoy.

¿Populismo y electoralismo? Puede ser, pero mira, ojala todo el populismo y electoralismo sean por temas como la Sanidad.

Anónimo 2/6/10  

Efectivamente sólo hay un partido dedicándole tiempo y trabajando, codo con codo en la plataforma sin hacer uso de ella con fines electorales y que los componentes de esta plataforma conocen sobradamente, con lo cual, no nos vende nadie la moto.
Enhorabuena a PSPV-PSOE.
Anónimo Nº 2.

Publicar un comentario

Deja aquí tus comentarios.
Para poner tú nombre, dale click a "Seleccionar Perfil"
Y seleccionas Nombre/URL.
Pones tu nombres y pulsas a continuar.
Por último le das click al botón "Públicar un comentario"

Recibir noticias.

Introduce tu correo electrónico:

¿Que pretendemos?

Xirivella, Horta Sud, Spain
Desde la Plataforma por la Sanidad Pública en Xirivella, queremos transmitir que vamos a trabajar y luchar por conseguir la mejor propuesta sanitaria pública que nuestro pueblo se merece. Con el apoyo de las distinas asociaciones de Xirivella,del ciudadano de a pie y en colaboración con el Ayuntamiento de Xirivella, seguro, lo conseguiremos. ¡Contamos contigo!

La Plataforma en Facebook

Ultimos Comentarios

Asociaciones Participantes

* Aitana- Amas de casa

* Hogar Jubilado (HHJJ) San Ramon

* HHJJ Centro Polivalente

* HHJJ 9 D’Octubre

* Junta Local Contra el Cáncer

* AA.VV. Monte Alegre

* AA.VV. Alqueries - Habana vella

* AA.VV. Av. De la paz

* AA.VV. San Ramón y Monte de Piedad

* AA.VV. Alqueries

* Falla València T. Llorente-Elcano

* Falla Sant Antoni

* Asociación de Comerciantes

* Confederació Associacions Veïns y Consumidors

* TALHA.- Asociación Saharaui

* Asociación Basquet Xirivella

* Colectiu Feminista Victoria Sau

*Club de Atletisme Peus Lleugers

* AMPA Colegio Gregorio Mayans

* Clavarios de San Vicente Ferrer y Monte de Piedad

* Clavarios Virgen de los Desamparados y Sant Ramón

* Grup Scout Silvel-la

* Dones en Acció

* Hermandad Obrera Acción Católica

* AMPA IES Gonzalo Anaya

* Sociedad Coral Andarella.

* AMPA del Colegio Ramón y Cajal.

* Juventudes Socialistas

* PSPV-PSOE Xirivella

* Esquerra Unida Xirivella

* Bloc Xirivella.

* PP Xirivella.

* Ciudadan@s por xirivella.

* AMSOL (Mujeres Solidarias).

* Espai Violeta.

* Centro Cultural Andaluz Amigos del Sur

* Asociación de Amigos del Yoga (VIRASANA)

* Associació Mes Riure.

* Xirivella Acontracorrent - Associació Juvenil

Archivo Blog


View My Stats